Jazon praznuje

Časovnica

 

kapljic_casovnica_ver2

 

Kaj se vam je pri delu z Jazonom v vseh teh letih najbolj vtisnilo v spomin?

 

Okus ponosa, da podjetje živi in da ga vodi na vseh področjih dobro sestavljena ekipa odličnih posameznikov. Osebna utrujenost od mnogih borb, ki smo jih bojevali, da uresničujemo in nadgrajujemo svoje poslanstvo. Osebno zadovoljstvo, da sem uspela v teh letih graditi tudi svojo družino in da sta mi oba lastna otroka in še nekateri drugi  »Jazonovi otroci« zrasli čez glavo in lahko opazujem njihovo inovativnost in podjetnost. Veseli nemir, da lahko ustvarjam podjetniško podporno okolje, kot sem si ga sama želela, in s tem širim prostor za druge, ki želijo spreminjati svet in pustiti sled. To je bilo vodilo mnogih podjetnikov, ki smo nastali v prvih letih, ko se je v naši prejšnji državi sprejel zakon, da je možna privatna iniciativa.

Lenka Puh

Ustanoviteljica podjetja

Prvo poslovno srečanje z direktorjem Engrotuša d.o.o. v Celju mi je ostalo v posebnem spominu. Bolje rečena pot do tja, ki se je izkazala za pravo mini dogodivščino z vsemi zastoji in čakanjem na cesti. Kljub vsemu smo sestanek uspešno opravili in dokazali, da kljub vsem preprekam na naši poti dobro znajdemo, pa naj bodo razmere še tako nemogoče.

Marija Lovrenčič

Zavod Jazon

Spominov je veliko: od službenih potovanj v London, dela s trgovskimi produkti do lovljenja rokov pri naših naročnikih. Moja prva leta na Jazonu so bila predvsem zaznamovana z veliko mero učenja, zlasti na izkušnjah, ki jih dajeta le trud in trdo delo. Pri tem pa smo seveda vedno znali poskrbeti za pravo mero zabave, ki nikoli ni manjkala. In prav je tako!

Anita_05 copy

Anita Pene

Prokuristka

Ker si življenja brez športa ne morem predstavljati, sem z navdušenjem sprejel odprtost podjetja za projekte, ki so se zadnji dve leti intenzivno odvijali v naravi na svežem zraku. Ekipno delo skupaj z Razvojno zadrugo Etri je bilo zame dobrodošla sprememba. Zgodnje vstajanje in fizično delo sta kar dobro pripomogla k moji izboljšani kondiciji. Delo in tudi musklfiber krepita človeka!

Kristian Miš

Mentor

Vsekakor delo z ljudmi, ki zaradi svojih različnih omejitev potrebujejo dobro usmerjanje pri vsakdanjem delu. Vsak se lahko potrudi, da je delo dobro opravljeno, le motivacijo mora imeti. Pri delu v skladišču je še posebej potrebna dobra usklajenost, zato v vseh teh letih ostajam velik zapriseženec reda.

Mirko Štefe

Vodja skladišča