Jazon

Smo zanesljiv partner, na katerega se lahko zanesete že 33 let. Storitve, ki jih ponujamo, temeljijo na celostni oskrbi naročnikov.

__8766452_orig

S skupnimi močmi do cilja.

Poskrbimo za njihovo dobro organiziranost in stroškovno učinkovitost, kar zajema tako pravočasno oskrbo s pisarniškim materialom kot celostno pomoč pri urejanju delovnih procesov. Vzpostavljamo transparentne poslovne odnose, ki nikogar ne izključujejo.

Delujemo po načelih Etri poslovnega modela. Z njegovo pomočjo spreminjamo navade na področjih ekologije, ergonomije in etične ekonomije. Konkretneje: na delovna mesta naših poslovnih partnerjev dostavljamo pisarniški in higienski material, obenem pa odpeljemo vse, kar se da ponovno uporabiti in kar v nadaljnjih korakih pripelje do ponovne uporabe, reciklaže in pri tem zmanjšanje stroškov za vse vpletene in za celotno družbo.

Kot invalidsko podjetje smo vaš partner pri iskanju rešitev pri zaposlovanju različnih ranljivih skupin. V sodelovanju z Zavodom Jazom razvijamo delovna mesta za najtežje zaposljive. Izhajamo iz izkušenj, saj je v naši številčni ekipi več kot polovica posameznikov ravno iz ranljivih skupin.

Naš kompas so družbena odgovornost, humanizacija poslovnih procesov in razvoj zelenih delovnih mest. Naši barki uspeh zagotavljata složnost ekipe in pripravljenost na sodelovanje.

Vas zanima naša ponudba?  Vabljeni k obisku Oskrbovalca.