Zavod Jazon

1613616

Ekipa Zavoda Jazon pri vsakdanjem delu

Razvijamo nova delovna mesta na podro─Źju storitve in proizvodnje, ki omogo─Źajo karierni razvoj ranljivih skupin s pomo─Źjo Etri karierne rehabilitacije. Ta nam omogo─Źa, da invalide na za┼í─Źitenih delovnih mestih vklju─Źujemo na trg dela in v dru┼żbo.

Razvoj inovativnih delovnih mest je mogo─Ź v sodelovanju s podjetjem Jazon d.o.o.. Zagotavlja nam ute─Źene dejavnosti, na podlagi katerih Zavod Jazon organizira in vodi delo, prilagojeno potrebam in zmo┼żnostim posameznikov, ki potrebujejo za┼í─Źitno zaposlitev.

Spodbujamo inovativnost, kreativnost, prevzemanje odgovornosti, sodelovanje, samoiniciativnost, strpnost in skrb za so─Źloveka.

Izvajanje storitev v Zavodu Jazon je rezultat strokovne in tehnolo┼íke podpore, sistema mentorstva ter zrelosti poslovnih partnerjev in naro─Źnikov. To pripomore k zagotavljanju zdravega delovnega okolja, v katerem je dobro po─Źutje nelo─Źljiv del vsakdanjika.

 

 

 

Nalo┼żbo sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za delo, dru┼żino, socialne zadeve in enake mo┼żnosti in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Naziv projekta: Prehod na trg dela, po meri ─Źloveka

Kraj izvajanja projekta: Ljubljana

Oblika programa socialne aktivacije: Dolgi programi socialne aktivacije

Obdobje trajanja projekta: 1.7.2017-30.6.2019

Projektni partner: Allium, zaposlitveni center, z.o.o., so.p.

Vrednost projekta: 189.928,00 ÔéČ

Logo_EKP_socialni_sklad_SLO

Namen projekta je razvoj in izvedba dveh dolgih programov socialne aktivacije, ki bosta s svojim celostnim pristopom vplivala na ponovno socialno in zaposlitveno vklju─Źenost 40 dolgotrajno brezposelnih oseb.

Cilji programa so predvsem pridobitev  kompetenc, ki bodo udele┼żencem pomagale pri vstopu na trg dela, spodbujanje socialne vklju─Źenosti ter boj proti rev┼í─Źini in kakr┼ínikoli diskriminaciji. Udele┼żencem bomo z razli─Źnimi aktivnostmi zagotavljali socialne in delovne spretnosti, znanja, dvig njihove motivacije, graditev funkcionalnih spretnosti za aktivno re┼íevanje socialnih problematik, vklju─Źevanje v delovno aktivnost ter njihovo opolnomo─Źenje za pribli┼żevanje vstopa na trg dela.

Ve─Ź na www.eu-skladi.si

Objave na blogu