Jazon

Smo zanesljiv partner, na katerega se lahko zanesete ┼że 29 let. Storitve, ki jih ponujamo, temeljijo na celostni oskrbi naro─Źnikov.

__8766452_orig

S skupnimi mo─Źmi do cilja.

Poskrbimo za njihovo dobro organiziranost in stro┼íkovno u─Źinkovitost, kar zajema tako pravo─Źasno oskrbo s pisarni┼íkim materialom kot celostno pomo─Ź pri urejanju delovnih procesov. Vzpostavljamo transparentne poslovne odnose, ki nikogar ne izklju─Źujejo.

Delujemo po na─Źelih Etri poslovnega modela. Z njegovo pomo─Źjo spreminjamo navade na podro─Źjih ekologije, ergonomije in eti─Źne ekonomije. Konkretneje: na delovna mesta na┼íih poslovnih partnerjev dostavljamo pisarni┼íki in higienski material, obenem pa odpeljemo vse, kar se da ponovno uporabiti in kar v nadaljnjih korakih pripelje do ponovne uporabe, recikla┼że in pri tem zmanj┼íanje stro┼íkov za vse vpletene in za celotno dru┼żbo.

Kot invalidsko podjetje smo va┼í partner pri iskanju re┼íitev pri zaposlovanju razli─Źnih ranljivih skupin. V sodelovanju z Zavodom Jazom razvijamo delovna mesta za najte┼żje zaposljive. Izhajamo iz izku┼íenj, saj je v na┼íi ┼ítevil─Źni ekipi ve─Ź kot polovica posameznikov ravno iz ranljivih skupin.

Na┼í kompas so dru┼żbena odgovornost, humanizacija poslovnih procesov in razvoj zelenih delovnih mest. Na┼íi barki uspeh zagotavljata slo┼żnost ekipe in pripravljenost na sodelovanje.

Vas zanima na┼ía ponudba?  Vabljeni k obisku Oskrbovalca.